Novinky
Dvě bezmasé novinky
20.07.2012 21:32
Hráškové rizoto a polentový koláč se špenátem a kozím sýrem. A slibuju, že brzo doplním kuře, protože jsme ho nedávno jedli :)
Co jsem na vás nachystala
03.06.2012 17:42
Máme tu opět nové recepty, jednak oblíbený žampionový krém, jednak sezónní rebarborový koláč s drobenkou, takže hurá na trh pro houby a reveň.
Nová je rubrika Pečivo, kam se nám sestěhovali recepty zatoulané v různých rubrikách.
A máme tu taky slíbený nový design :)
Velké novinky
14.05.2012 22:44
Kvíčala už je konečně dospělá a pořídila si své jméno, vítejte tedy nově na www.kvicalanataliri.cz. S tím půjde ruku v ruce i nový kabátek, jen ještě musíme počkat na zkušené oko pana grafika a designéra.
Nová je i rubrika Pečivo, kam postupně přesunu rozházené recepty na housky, bulky, chleby...
Další chřestoviny
14.05.2012 11:51
Tentokrát tu máme něco po francouzsku - quiche s chřestem, a pálivý východ - karí s bílým chřestem.
Chřestová sezóna ...
12.05.2012 23:42
... je v plném proudu a já tu mám novinku, těstoviny s chřestovým pestem.
Tři nové recepty
08.05.2012 16:51
Přidala jsem po čase pár receptů. Dva z nich jsou moji velcí favoriti, až se divím, že jsem je sem nedala dřív. Je to jemná hustá pórková polévka a jablečný koláč se smetanovou čepicí. A pak je tu nový objev, který si jistě svou cestu mezi stálice taky najde - lilkový dip. Tak dobrý, že mi...
Nádivka
08.04.2012 17:01
Pokud se v pondělí chystáte na nádivku, vykašlete se na namáčení rohlíků v mléce a dejte si jemnou cuketovou nádivku, do které se tak zamilujete, že si ji budete chystat kdykoli během roku.
Kvíčala zase vaří
26.02.2012 13:19
Doplnila jsem několik nových receptů, které vám s přicházejícím jarem můžou přijít vhod:
- bezmasé chilli zahřeje ve stále ještě dlouhých večerech, a to i vegetariány;
- na léto a dovolenou se můžete těšit s dvojicí italských dobrot, bazalkovým pestem a rybou, kterou pesto...
Vůně Indie
25.02.2012 22:50
Jedno doporučení na indickou stravu, Masala Pod Karlovem, kousek od I.P.Pavlova.
Králičí nebe
19.02.2012 18:46
Jeden tip na pochoutku s francouzským šmrncem, králík Braillon s hořčicí a smetanou.
Záznamy: 61 - 70 ze 160