Novinky
Losos s lilkovou pastou
26.03.2011 20:47
Recept na lososa a lilkovou pastu baba ganoush (podávané dohromady, nebo zvlášť) najdete v rybách.
El Emir
20.03.2011 13:24
Zážitky z libanonské restaurace v Palladiu.
Inspirace pro celý nedělní oběd
19.03.2011 18:31
Protože jsem vás dlouho zanedbávala, napravuji to celým menu, ze kterého si vybere (doufám) každý a můžete si ho udělat hned zítra k nedělnímu obědu.
- mexická polévka v bezmasé i kuřecí variantě;
- houbové rizoto jako zástupce bezmasých
- vepřové medailonky v hermelínové omáčce...
Přídavky
10.03.2011 20:32
Bez masa si dejte tortilly s nevšední náplní, s kuřetem si dejte směs v kubánském stylu congrí.
O víkendu jsme si užili
06.03.2011 23:28
Dali jsme si výtečné zázvorové nudle s houbami šiitake a v sobotu jsme si upekli brownies, které nás zasytilo na celý den a ušetřilo nám vycházku do cukrárny ;)
Co je nového
05.03.2011 19:15
Hanba mi, stále se mi nedaří publikovat pravidelně, takže dneska to musím napravit větším množstvím příspěvků :) Ochutnat proto nově můžete:
- tradiční karbanátky;
- skvělý salát s fazolemi a tuňákem, který vás s těstovinami víc než zasytí.
Najdete také organizační informace k Prague Food Festivalu...
Yam Yam
01.03.2011 17:18
Jak jsme pojedli v baru s nálepkou thajská restaurace.
Rychlé zobání s netradiční chutí
22.02.2011 21:53
- mandle tamari
Zapečené tousty s hermelínem
20.02.2011 19:02
Můžete je podávat k večeři /nebo o víkendu k snídani ;)/ stejně dobře jako nakrájené na menší kousky jako jednohubky návštěvám - zapečené tousty s hermelínem.
Paella s mořskými plody
19.02.2011 23:58
Přichystejte sítě, nalovte mořské plody a naházejte je do paelly. Já vám poradím, jak na ni.
Záznamy: 101 - 110 ze 160