kavárna PoStu, Jungmannova 30, Praha 1

24.05.2011 13:11

Prostředí – industriální design, velké dlaždice, kachlíkové obklady, trubky na stropě, židle z tvrzeného plastu. Chladné, ale s nápadem a čisté. V rohu miniaturní dětský koutek. Celá kavárna je nekuřácká.

Obsluha – pán vypadal, že je tam na nucených pracích. Když jsme přišli, telefonoval a chvíli mu trvalo se zvednout. Objednávku donesl, zasedl k telefonu a další plánovanou objednávku už jsme pro jeho nezájem neudělali.

Kvalita – objednali jsme si dvě kávy a dva dorty. Espresso bylo servírované s trochou vody, bílým cukrem a teplým mléčkem, cappucino servírované se bílým a tmavým cukrem; mělo  hustou pěnu, co vydržela až do konce. Obě kávy nebyly špatné, ale nijak výjimečné. Mandlový dort měl hutnou žloutkovou polevu, na mě s moc výraznou chutí syrových žloutků. Čokoládový dort byl takový sterilně dietní, našlehaná vrstva měla konzistenci spíš marshmallows; rozhodně nic, co bych od čokoládového dortu očekávala.

Celkově to na mě působí, že kavárna je vytvořena jako místo, kde si po cvičení (PoStu = pohybové studio) rychle dáte džusík a mizíte. Čili když tuhle kavárnu v atraktivní lokalitě Františkánské zahrady minete, nic tím neztratíte. Podle zaplněnosti stolků už to patrně ví celá Praha.

web: www.postu.cz/nekuracka-kavarna/

Komentáře: kavárna PoStu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek