Tousty s chorizem

25.11.2010 21:39

Rychlý a jednoduchý oběd nebo svačina a přitom fakt mňamózní :-P

tmavý toustový chleba
plátkové chorizo (španělský paprikový salám)
plátkový sýr (třeba gouda, ementál apod.)
rukola

Jak prosté, milý Watsone :) Mezi dva chleby dáme 1-2 plátky choriza podle velikosti a tak půl plátku sýra. Krátce zapečeme v toustovači. Hotovým toustům opatrně otevřeme růžek (pozor, vyvalí se horká pára!) a toust nacpeme čerstvou rukolou.

Rozhodně doporučuji nepodvádět a nenahrazovat suroviny. Chorizo sice stojí víc než paprikáš, ale ten rozdíl je i v chuti. Stejně jak nahořklou rukolu těžko nahradíte nějakým salátem. Výsledek by pak bylo úplně jiné jídlo s jinou chutí....