Peach Pit, Budečská 22, Praha 2

06.07.2010 19:41

Asi to mělo odkazovat na Beverly Hills, ale myslím, že název byl přeci jen zvolen správně. "Pit" je totiž jáma a jáma je díra...

Tento podnik vybral Evík pro oslavu narozenin a ač jsem kvůli společnosti litovala dřívějšího odchodu, kvůli prostředí tedy ne... Ani snad nechci komentovat, že když si pro reklamu zvolili seriál milovaný mládeží devadesátých let, ani nebyli schopní investovat do stylových plakátů a na zdech visí obrázky vystřižené z časopisů (plakáty z Brávíčka?). Místnost, kde se celá akce odehrávala, bych s jistou rukou zvolila pro pánský večírek se striptérkou, ale nikoli pro přátelský pokec. Kolem všech zdí rozestavěné gauče a křesla se shlukem nízkých stolků uprostřed. Na nahou děvu jako dělané ;), pro komunikaci dost nepraktické. Hlasitá hudba se záběrem od Nirvany přes Abbu ke Kabátu jen podtrhla smýšlení tímto směrem.

Pokud bereme jako důležitou vizitku podniku záchody, tak tady je lepší se jim vyhnout. To nebyl návrat do devadesátých s BH, ale do reálného socialismu. Tisíc let starý a k tomu hnusný záchod. No, říkám si, když jsou tohle ochotní zákazníkům ukázat, jak to asi vypadá tam, kam naše oko už nedohlédne? Kuchyňské zdi potažené zelenou plísní? Já tam nic nejedla, a později jsem děkovala prozřetelnosti. Tomu bych nevěřila...

Ale abych nebyla jen zlá, je tu určitě jedna věc, za kterou dávám bod. Slečna na baru byla ochotná nalít mi 3 deci džusu do půllitru a dolít ho vodou z kohoutku, aniž by mi za ní něco účtovala :)

Takže asi tak – další pozvání do tohoto podniku sice neodmítnu, ale jen kvůli společnosti. Kvůli PP bych se určitě nevracela.

Nabídka na webu nedostupná (antivir mi říká, že je lepší tuto stránku neotevírat... – neříká to i hygienik..??)

JÍDLO: ?
OBSLUHA: samoobsluha
NE/KUŘÁCI: oddělené salónky - a pak záleží na tom, koho si pozvete...
WC: super mega ekl
CENY: bežné (3 deci džusu 35 Kč)
PLATEBNÍ KARTY: ne
MÁ CENU SE VRACET: rozhodně ne

(napsáno 20.11.2009)

Komentáře: Peach Pit

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek