U Kroužků, Milíčova 3, Praha 3

11.10.2011 23:23

Pouze neustále kroutím hlavou nad tím, že takový podnik ještě funguje. Nejhorší zkušenost za dlouhou dobu.

Ke Kroužkům jsme se dostali na jednu ze slevových akcí (vepřový stejk s přílohou a štrúdl), a byla to tedy akce… Už udělat rezervaci nám trvalo několik dnů, kdy vytrvale nebrali telefon. Stavili jsme se tedy osobně, a na výtku, že není možné se k nim dovolat, nám číšník řekl, že jeho starost to není. Připravovali jsme se tedy na nejhorší.

Podle názvu je U Kroužků restaurace, podle vzhledu spíš trojka. Otlapkané stoly, sedáky jen na některých židlích, záchod bez mýdla, ručníku nebo toaletního papíru (zato s otočným prkýnkem, které se otáčí jen do poloviny). Nakonec jsme mezi podtácky našli suchou mouchu.

Někde šetří úsměvy, U Kroužků byl problém pomalu i pozdrav. Servírka nám jasně dala najevo, že jí nevyhovuje, když chceme sedět v nekuřácké části, protože je to daleko od baru. Pro objednávku pití si přišla po dvaceti minutách, přinesla jiné pivo (Stellu a Hoegaarden si opravdu člověk nesplete), vůbec jsme ji nezajímali.

Všichni jsme měli plátek krkovice, trochu prorostlejší, ale vcelku ucházející. Doplňující omáčky jídlo ničím nedoplnily – pivní po pivu nechutnala ani vzdáleně a „argentinská“ (údajně sladká chilli) byla klasika z plastové lahvičky. Šťouchané brambory nebyly šťouchané, zato byly skoro studené. Porce objednaná bez slaniny dorazila se slaninou.

Dezert v podobě jablečného štrúdlu vypadal jako vytažený z mikrovlnky, obložený šlehačkou ze spreje a lžící něčeho, co jsem určila jako pokus o vanilkovou zmrzlinu, ačkoli to mělo jasně žlutou barvu, drželo to tvar lžíce a vůbec to nebylo dobré.

Nabídka na www.ukrouzku.cz

Výsledné známkování:
JÍDLO: 5
OBSLUHA: 5
NE/KUŘÁCI: obojí, dvě patra
WC: dojděte si radši doma
CENY: 100-300 Kč
MÁ CENU SE VRACET: radši pro rohlík do večerky než znovu tam

Komentáře: U Kroužků

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek