Chleba bez pekárny

09.07.2010 11:16

Upéct chleba v domácí pekárně z koupené směsi dokáže (skoro) každej. Já jsem se proto rozhodla posunout se o úroveň výš a upéct chleba jen tak. Pro začátek jsem vybrala nekynutý (s kynutím si moc netykám), který jsem našla v Apetitu (většinu receptů mám odtamtud, nejsou to mé vynálezy - zdroje neuvádím proto, že je mám vystříhané a taky to můžete být z jiných časopisů...).

Překvapilo mě, že to vlastně nebylo složité ani zdlouhavé a ve výsledku taky to, že se to povedlo. Oběma nám chleba chutnal, i když by myslím snesl víc soli, byl trochu do sladka. Recept na chlebík najdete v chuťovkách a krátkou fotoreportáž v galerii.

 

Komentáře: Chleba bez pekárny

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek