Café au Chat Noir, Náměstí Přemysla Otakara II. 21, České Budějovice

06.07.2010 18:56

Balzám na duši. Tahle kavárna si získala moje srdce, a to nejen tím, že má francouzské jméno a na stěnách fotky z Paříže. Jedna ne moc velká, ale ani malá místnost v prvním patře budovy, ke které vedou malé ťapičky na podlaze, abyste náhodou nebloudili. Nabídka francouzská, tedy nejen možnost posedět u kávy a zákusku, ale i dát si něco malé k snědku, jako zapečené bagety nebo slané i sladké palačinky. Trapp si dal café latté s jablečným štrúdlem, který byl teplý a byl ho pořádný kus a k němu byla výtečná pravá šlehačka (= žádná hnusná sladká srágora ze spreje). Já jsem si dala studenou kávu se spoustou husté pěny a rakvičky, samozřejmě také s pravou šlehačkou, a to hned dvě (taková je nabídka). Jestli si chcete být opravdu jistí, tak dodám tohle – kvůli Černé kočce bych zvažovala stěhování do ČB.

JÍDLO: ?
OBSLUHA: 2
NE/KUŘÁCI: kuřáci
WC: ?
CENY: káva cca 40 Kč
MÁ CENU SE VRACET: rozhodně ano

(napsáno 28.9.2009)

Komentáře: Café au Chat Noir

Pomalá a dost nepříjemná obsluha

Terka | 26.03.2015

Velmi příjemné prostředí kavárny, kam bych se strašně ráda vracela, ale paní majitelka asi zákazníky nepotřebuje a chová se k nim, jako kdyby jí byli na obtíž. Takové chování bych očekávala spíš od brigádnic, kterým chod kavárny může být ukradený, ale nikdy od majitelky!!! Nepozdraví, neusměje se a nedej bože, když po ní něco chcete! Takové chování mě naprosto šokuje a pokaždé, když tam je ona, tak se otáčím ve dveřích.

Extrémně nepříjemná obsluha

Jan Kapoun | 13.01.2014

Po zhruba 5 letech pravidelných návštěv mohu zodpovědně prohlásit toto: velmi nepříjemná obsluha v podobě paní majitelky (jení manžel a brigádnice jsou naopak velmi příjemní). Paní majitelka má očividně pár oblíbených zákazníků a na ty ostatní zvysoka kálí a dokonce je z restaurace vyhání.

Pomalá obsluha

Verča | 24.03.2013

Kavárna nám totálně učarovala, ale obsluha už méně. Na kávu jsme čekali 20min a na placení stejně tak. Jestliže ale máte opravdu dost času - doporučuji.

Přidat nový příspěvek